Art project: Fking Famous. Welcome to the Phalluverse!

Een groeiend kunstproject in reactie op de digitale wereld. De wereld van ongekende mogelijkheden. Een digitale wereld waar we allemaal "Fking Famous" kunnen zijn. Een plaats waar we kunnen zijn wie we willen zijn. Vruchtbare nieuwe digitale grond waar we kunnen zaaien met goed en slecht zaad. Waar we gedachten kunnen omzetten naar daden. Alles gestuurd vanuit je digitale device. De mogelijkheid om je ideale leven tot kunst te verheffen, of zoals op aarde, er weer gewoon een zooitje van te maken. Je zult ontdekken dat ook de digitale wereld een wereld is waar lullen, kutten kunnen zijn. En kutten een lul. Dus eigenlijk weer van het zelfde laken een pak. Een wereld gestuurd door kapitalisme en macht. Dus ongeacht alle onbeperkte mogelijkheden en kansen op beter, weer net verrot of geweldig zoals het leven op de planeet aarde. Je zorgt voor verrijking met jouw inbreng of gaat voor zelfverrijking ten koste van anderen.

-

De digitale wereld. Een wereld met ongekende mogelijkheden. Een wereld die niet lijkt op wat het is en niet is wat het lijkt.

Phalluverse main symbol

Fking Famous: Girl with a pearl

Fking Famous: Boer Knillis


Fking Famous: Super Heroes

 

Fking Famous: Superman

Fking Famous: Batman

Fking Famous: Captain America

Fking Famous: Hulk


Fking Famous: War Stars

 


Fking Famous: Random

 

Fking Famous: Human Rights.          We don't care.

Fking Famous: Virus

Fking Famous: Smurfs

Fking Famous: Dicktator

Fking Famous: Republican


Fking Famous: Disneyland

 


Fking Famous: Pooh

 


Fking Famous: Christmas

 


Fking Famous: Sports

 

Een deel van de getoonde werken is als losse afbeelding verkrijgbaar in high resolution NFT op:

Naar project > Eroticons

Een serie van geanimeerde GIF's samen gesteld uit abstracte vormen en beweging. Vormen die door onze eigen ervaringen en interpretatie een verhaal vertellen. Onschuldig bewegende vormen die al na gelang het brein van de toeschouwer kunnen transformeren naar een erotische of aanstootgevende beleving.