Project: Fking Famous

"Welkom in de Phalluverse"
Een digitale wereld waar we allemaal "Fking Famous" kunnen zijn. Een plaats waar we kunnen zijn wie we willen zijn. Vruchtbare nieuwe  grond waar we kunnen zaaien met goed en slecht zaad. Het omzetten van  gedachten naar daden. Om het leven tot kunst te verheffen, of zoals op aarde er weer gewoon een zooitje van te maken. Waar lullen, kutten kunnen zijn. en kutten een lul. Dus eigenlijk weer van het zelfde laken een pak, net zoals het leven op de planeet aarde. Hieronder een kleine greep uit het werk.

DIDY DODA

Mijn alter ego in de digitale (kunst) wereld. Een wereld met ongekende mogelijkheden. Een wereld die niet lijkt op wat het is en niet is op wat het lijkt.


Een deel van de getoonde werken is verkrijgbaar als high resolution  NFT op:


Aangesloten bij: beroepsvereniging van beeldende kunstenaars Nederland 

Copyright ©  Antwan Hoedemakers Art. Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van deze kunstwerken mag worden gereproduceerd, gedistribueerd of verzonden in welke vorm of op welke manier dan ook, inclusief fotokopiëren, opnamen of andere elektronische of mechanische methoden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Antwan Hoedemakers Art, behalve in het geval van korte citaten, recensies en bepaalde andere niet-commerciële toepassingen die zijn toegestaan door de auteursrechtwetgeving. Voor toestemming mail naar shop@antwanhoedemakers.nl